Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az ODYS MP X30 mp3 lejátszóval...

Az ODYS MP X30 mp3 lejátszóval zenehallgatás közben elvileg ebookot is lehet olvasni, legalábbi a használati utasításban ez áll. Milyen doksit olvas (ha olvas) ez a fajta mp3 lejátszó?

Figyelt kérdés
Sőt, még van is egy "ebook" menüpont. Eddig próbálkoztam word és pdf formátumú doksikkal, de sajnos nem is látja a filokat.
2007. dec. 30. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Sajna átvágtak!!!
2009. márc. 1. 21:05
 2/2 anonim válasza:
100%

Nem vágtak át, csak kicsit bonyesz. én pl. videót nem tudok az odys mpx38-ra feltölteni.

A szövegnél így kell menteni, aztán átrakni a lejátszóra:

Word. Megvan a szöveg. Fájl->mentés másként: Fájl nevét beírod, aztán alatta, a fájltípusnál kiválasztod az egyszerű szöveget. Mentés gombra kattintasz. Kijön egy ablak, a Fájlátalakítás. itt az egyéb kódolást választod, és azt hiszem, oldalt a gördülő sorban a Közép-európai(windows) a jó. leokézod.

tudom, rövid volt, remélem azért érthető.

Videó ügyben valaki?

Tudom, hogy 2007-es a kérdés. jobb később, mint soha.

2009. nov. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!