Telekomos beltéri egységet adtatok már le a postán?
A postai ügymenet szerint kapsz elismervényt.
"elekom szeret bírságolni ezügyben."
A bírságolás a hatóságok privilégiuma. A Telekom nem tartozik ide.
De ha az ASZF rendelkezik a visszaszolgáltatás határidejéről, és az elmulasztására külön díjat számít fel, az teljesen normális.
A Postával kötöttek megállapodást. Szinte minden postahivatalban van erre a célra szolgáló doboz előre feliratozva.
A posta ad egy igazolást a feladásról. Én egyszerre két STB-ot tettem bele, sima ügy volt.
Jól meg van szervezve.
Ha nem küldöd vissza, akkor a Telekom előbb-utóbb kifizetteti veled az eszköz árát egy későbbi számlában.
#2 Olvasgass kicsit, utána védd őket: [link]
Azóta a visszaküldési határidőt 14 napról 8-ra csökkentették. Vajon miért? 50 ezer ügyfelenként. A szüleimnek is kiküldtek anno egy csekket, pedig időben visszavitték a készüléket.
"#2 Olvasgass kicsit, utána védd őket:"
Nincs ebben semmi.
Te lehetsz trehány, más nem?
Ahogy írtam, adnak elismervényt, amit a sorszámmal együtt őrizz meg.
Akár fotót is készíthetsz a dobozról, benne a holmikkal, és a dobozon található adatokkal.
Ha szükség van rá akkor előveszed, ha nem, akkor elfelejted.
" A szüleimnek is kiküldtek anno egy csekket, pedig időben visszavitték a készüléket."
Muteromnak meg egy egymilliós számlát. Ott is vannak balfékek. Ennyi. Betelefonáltam, megnézték, rendberakták. Én is szoktam hibázni. Ettől nagyobb értékekkel is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!