Pici szobába valóban nem érdemes hifit használni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Videoton erősítőt, Videoton hangfalakkal, de a szobám elég picike a maga 10 négyzetméterével. Ekkora szobában valóban érdemes komolyabb hifivel próbálkozni?2022. márc. 12. 17:35
1/11 A kérdező kommentje:
Ekkora szobában valóban NEM érdemes komolyabb hifivel próbálkozni?***
2022. márc. 12. 17:35
2/11 anonim válasza:
Pontosan mit értesz komolyabb hifi alatt? Mekkora teljesítményt? 10m2 valóban kicsi ha olyan hangrendszert szeretnél amit mondjuk falunapon használnak. Légyszi írd le a paramétereket hogy jobban tudjunk segíteni.
3/11 anonim válasza:
Valóban nem, de a Videoton nem ez a kategória, azt bőven ki fogod tudni használni.
4/11 A kérdező kommentje:
Hifi torony, Videoton rádióerősítő, Akai Deck, lemezjátszó. 3 utas Videoton hangfalakkal.
2022. márc. 12. 20:53
5/11 anonim válasza:
Lényegtelen szinte ,hogy mekkora a szoba. Max ha nem tudod elég távol tenni a hangfalakat, akkor a stereo hangkép nem jön át úgy.
Illetve a másik hogy ha nagyon gáz a szitu, kialakulhatnak úgynevezett dúzzadó pontok, ahol a visszavert hullámokra -fázishelyesen- szuoerponálódnak a kijövő (hang) hullámok, így adott frekvenciákon kiemelést fogsz hallani. De ehhez NAGYon Kicsi szoba kell
6/11 A kérdező kommentje:
Ja, én inkább csak ilyen "higgadt, nyugodt" stílusban hallgatnám a zenéket, utálom, ha ordít. Buliba se megyek, pont ezért.
2022. márc. 12. 21:21
7/11 anonim válasza:
Ha sikerül úgy elhelyezni, hogy a hangszórókhoz képest középen ülj, akkor érdemes, persze nem a max. hangerőn hallgatva.
8/11 anonim válasza:
Lényegtelen. Fog szólni, és be tudod magadnak állítani hogy milyen hangerőn találod elfogadhatónak a hangzását.
De kis szobába én aktív szettet tennék inkább.
9/11 A kérdező kommentje:
8. Most is az van mondjuk. Creative T3100. De valahogy nem tudom, lehet az én hülyeségem, de egyszer hallottam egy Videotont, egy álom volt, bár ez a Creative se olyan rossz, tény.
2022. márc. 13. 03:25
10/11 anonim válasza:
"de egyszer hallottam egy Videotont, egy álom volt,"
Igen, nekem is volt. Szerettem a hangjára elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!