Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG 50nano753pr tv-t helyett...

LG 50nano753pr tv-t helyett ajánlanátok másikat 250eft ig 50 collban? Csak tv nézésre kell. A szerviz nem javitja,inkább cseretalványt ad.

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem tudom milyen szempontok alapján választasz televíziót, de ha tényleg csak filmet akarsz rajta nézni, akkor teljesen felesleges a 4k meg a 8k.

Amire én figyelnék nagyon, az az

1) abszolút megvilágítás/fény-erősség (régen monitoroknál Candella [cd] illetve ennek ezrede, miniCanedlla [mcd] adták meg)

2) kontraszt arány (nagyobb érték a jobb, de vigyázz, a dinamikus kontrasztarány becsapós )

3) betekintési szög (vízszintes és horizontális, ezt fokban [°] adják meg, nagyobb érték a jobb)

Esetleg hasznos lehet vizsgálni hogy

4) hány év garanciát adnak

5) milyen a készülék hangja (sajnos ezt meg kell hallgatni, az a biztosabb)

6) mennyi villamos áramot fogyaszt

7) képarány (én anno direkt ragaszkodtam a 16:10 hez laptopnál, persze alig találtam. 16:9 képarányt ajánlom, ez egy kemény standard. Persze egyesek elmennek a 18:9 meg egyebek felé de nekem ez nem tetszik)

Muszáj neked 1db televízióra költeni ezt az összeget ? Nem vehetsz egy TV-t még valami más kütyüt mellé?

2022. márc. 12. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Nemtudom,hogy hogyan lehet levásárolni az utalványt.De sajnos a media marktban nem sok 50 coll tv van ami jó lehet.
2022. márc. 13. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a média márkóval. Amúgy ne utalványt adjanak, hanem készpénzt.
2022. márc. 13. 11:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Telefonban a szerviz az utalványt ajánlotta fel.A tv-t elviszik és adják az utalványt elvileg. Kézpénzben is kérhetem??
2022. márc. 14. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nézz utána. Szerintem igen! Fogyasztóvédelmi törvény (talán pont ilyen néven van)
2022. márc. 15. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!