Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csatlakozik az airpods...

Miért csatlakozik az airpods pro akkor is a telefonra ha nincs is kinyitva a tok?

Figyelt kérdés

Rohadt idegesítő, ha a közelben van az airpods akkor random időközönkét rácsatlakozik a telefonra. Holott nincs kinyitva a tok. És ha így elindítok egy zenét akkor a csukott tokba szól.

Volt korábban egy első generációs airpodsom az ilyen nem csinált. Ellenben a pro elég gyakran.

Frissítve van a legújabb szoftverre, a tok teljesen jó zár, és minden megoldást kipróbáltam de semmi.

Más nem tapaszalt ilyen hibát?

2022. márc. 8. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem androidos telefonom van és 2 generációs airpods, régebben ugyan ezt szoktam tapasztalni. Úgy tudtam ez kikerülni, amikor bele helyeztem a tokba az egyik fülest, akkor a zöld led át váltott narancssárga, vagy ha narancssárgára világított a led, akkor pedig be helyezéskor le sötétedik a led aztán vissz jön a narancssárga led. Mióta ezt a módszert használom bele helyezésekor, akkor nincs ilyen gondom. Az is sokat segít, ha nem te teszed bele, hanem hagyod a mágnesre, hogy magába hozzá a tok a fülest, és van ott egy kattanás ha bele teszed a tokba, ha azt hallod, akkor szinte biztos rendesen bele helyezted.
2022. márc. 9. 01:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

- Kapcsold be a fül érzékelését

- Tisztítsd meg a füleseket, azok érzékelőit

- Állítsd vissza az Airpodot így: [link]

2022. márc. 9. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!