Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 nem tudom beüzemelni....

Xbox 360 nem tudom beüzemelni. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Minden szükséges kábel csatlakoztatása után, megnyomom a bekapcsoló gombot, megvillan zölden, majd azonnal pirosra vált. Nem körben világít, hanem a közepe. Nem tudom így érthető e. A tápegységen sárgán világít. A tv “nem is találja”. Mit kellene csinálnom?

2022. márc. 6. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A középső piros fény az újabb 360 gépeken általános hardverhibát jelent. Vagyis valami tönkrement az alaplapon feltehetőleg. Nem tudom, hogy javítható-e ha találsz szervízt aki ezzel még foglalkozik akkor rá lehet nézni, de ha fő alkatrész akkor olcsóbb venni egy újat.
2022. márc. 7. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Szétszedtem, kicsit megtakarítottam. Hiba kód 0023 rajta. 😫
2022. márc. 7. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
RROD akkor valószínűleg, a videóchip megfőtt. Érdekes, úgy emlékszem ez csak a régi 360akon volt jellemző amiknél még piros háromnegyedes kör volt a hiba.
2022. márc. 7. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem ez régi fajta. A legjobb az, hogy kb egy fél éve vettem használtan, 5éves gyerekemnek. Akkor minden rendesen működött, csak őt nem érdekelte. Most felfedezte, hogy kormányt és pedált szeretne születésnapra. Gondoltam akkor bekapcsolom, nem sikerült. Szóval akkor ne is szenvedjek? Ez már kuka?
2022. márc. 7. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Hogyan romolhat el ilyen “álló hellyében”? 😤😭
2022. márc. 7. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerviz tudja csak megmondani, de ha komoly a hiba akkor olcsóbb egy "új".

Az Xbox 360 S és E modellek már elég megbízhatóak. Az E model a legújabb széria, azt kb 2013tól 2016ig gyártották. Sajnos ezeket a konzolokat már nem örökre tervezték mint a kazettásokat.

Egyébként ha komolyabb befektetés lenne a gépbe mint kormány meg pedál akkor nem lenne jobb egy modern konzol? A régi gépek olcsók, de bármit találni hozzájuk egy rémálom ha csak nem egyben árulják az egészet.

Xbox Series S esetleg, Game Passal?

2022. márc. 7. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!