Milyen laptopot ajánlatok?

Figyelt kérdés
500 ezer forint a keret, tanulásra, játékra, videót és fényképet is vágnék/szerkesztenék vele, és majd a későbbiekben kisebb 3D tervezésre(semmi komoly, nem munka szinten)... Fontos a tartósság, 5-6 évet legalább húzzon ki, magas frissítésű kijelző magas felbontással, és ugye a teljesítmény...(RTX széria egész a 3060ig ha belefér, én nem nagyon találtam) Én a HP-kat meg a Acereket nem szeretem, mert több ismerősömnek is volt rossz tapasztalata közép kategóriában is, úgyhogy maradnék az Asus, Lenovo és Dell laptopoknál...
2022. márc. 6. 08:48
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

ha 3060 al szeretnel tartos (uzleti) laptopot akkor az sokkal dragabb

meg igazabol IGP sek is sokkal dragabbak

kozepkategoria se mindegy mit ertesz alatta, arazasbol adodoan nem biztos hogy kozepkategorias a tipus is, nagyon dragan is vannak budget kategoriasok is foleg silanysag-vs-strapabiras tekinteben

2022. márc. 6. 12:35
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez pl. Turheto kozepkategoria persze ryzennel (ami neked nem tudom mennyire szamit)

[link]

Es a lenovo is "csak" turheto kozepkategoria

ez picivel magasabb kategoria de regi beragadt... es eleg gyenge 1650 el, meg mellesleg legtobb helyen eleg draga is

[link]

2022. márc. 6. 12:38
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

dell csucskategoria mar van ilyen olcson is

csak eppen eleg sporolos se dvga se nagy tarhely

[link]

2022. márc. 6. 12:40
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

joval dragabb:

[link]

vagyis ilyen osszegbe nincs "kozepkategorias profeszionalis" laptop sem legalabbis ha komoly dvga val akarod

igy kompromiszumot kell kotnod

vagy veszel egy silany minosegu de eros dvga s laptopot

vagy nem foglalkozol vele milyen lesz a vga/igp hanem minosegit veszel

egy Zen Pro eleg felsokategorias ahogy egy Latitude vagy Precision / XPS is

ahogy egy Thinkpad is (X1 foleg)

netan opcio lenne a hasznalt laptop garival, hatha kicsit tudsz sporolni

ennyiert 500 ert nincs 3050 vga s komolyabb gep se (kiemelkedo tartossagu minosegu) annal gyengebb vga meg ertelmettlen tul nagy a szakadek, nincsen igazi atmenet egy 1650 tul gyenge hozzakepest

jatek emlitve se volt ahogy lattam ilyen szempontbol puszta 3D hobbiszerkesztesre boven eleg igp s gep Ryzen vagy minel ujabb intel G7 vagy 12gen

csak lehetoleg 16GB legyen vagy bovitsd legalabb de 32 sem artana ha megteheted minel szuperebb ram dualban

pl. Gamingre egy Zephyrus is eleg magas aron kezdodik

Dell megmagasabbra teszi arazast jatekos laptopainal

Lenovotol viszont szinten van elege valasztek mint persze Asus tol is sok mas is van nem csak Zephyrus

egyiknek "ez" az elonye ES A hatranya a masiknak meg amaz

Xy4

2022. márc. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!