Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hiba volt párhuzamosan kötni?

Kiss1999 kérdése:

Hiba volt párhuzamosan kötni?

Figyelt kérdés
van egy 2.0-s hangfalam de. kötöttem rá +2 hangszórót párhuzamosan. ha teszek rá mégegyet (de az nem sztereoba szólna) nem teszi tönkre az erősítőt?
2010. szept. 12. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kapcsolod be semmi baja se lesz.
2010. szept. 12. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:
te tahó -.-
2010. szept. 12. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogy a végfok milyen ellenállást bir el. igy nem lehet megválaszolni a kérdésedet.
2010. szept. 12. 15:35
 4/7 A kérdező kommentje:
alapban 4 ohm-os hangszórók vannak rajt
2010. szept. 12. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ha alapbol 4 ohmos és feltételezzük hogy az erősitő azokhoz a hangszórókhoz van tervezve és simán mellédugtad a 2 hangszórót pluszt pluszba minuszt minuszba akkor 2 ohmon hajtod ami nem jó.

inkább oldd meg ugy hogy összekötsz két két hangszórót ugy hogy a pluszt a másik minuszába vezeted és igy 2 pár 8 ohmos hangszórót kapsz amit elbir a végfok.

2010. szept. 12. 16:31
 6/7 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

én is erre gondoltam de nem akartam szétszedni

amúgy így is elbírja csak a végénél egy kicsit torzít de nem emiatt sztem

2010. szept. 12. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
egyszerre nem fogja kinyomni nekem az asztali erőm fél évet elment alulillesztve 8 helyett 4 ohmra és csak utána nyomta ki a végfokot
2010. szept. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!