Van egy T-home-os set top box-om de véletlenül le lettek törölve a gyári beálitások és azota nem jön be semmi. Vagyis nincs rajta szoftver hogy lehetne rá szoftvert rakni?
Szevasz!
Nem tudom a pontos választ, de azt hiszem, le sem lehet törölni a gyári szoftvert, legfeljebb a beállításokat /csatorna stb./
Én azt gondolom, csak a csatornabeállításokat törölted le.
Általában van minden SetTopBoxon egy alapbeállítások visszaállítása menüpont, ezt indítva elvész minden beállítás, de az alapszoftver ott van, hiszen az végzi.
Egyszer láttam egy T-Homeost, volt egy menüpont, ahol kódot kért, ha jól emlékszem beütöttem 0000-át /vagy 1234-et?/ és oda jutottam, ahol a tulaj sose járt, csodálkozott is.
Tulajdonképpen csatornalekeresést kellene találni, azzal visszahozhatók a csatornák.
De lehet van olyan is, hogy bizonyos transzponderre állva, frissül a T-Home csatornalista.
Nézz be a Netboard.hu--Sat oldalára, lehet lelsz tippet..
Köszi szépen a választ.
De mi megcsináltuk ezt hogy beütöttük ezt az 1234-et és azóta nem jön be más csak az hogy csatorna keresése de a végen kezdi előröl azt nem tudom hogy pontosan hova kéne állítani az antennát mert lehet hogy az a baja
Szevasz! Első vagyok...
Akkor keress /szerintem kell lennie, de nem tudom mennyire van butitva az a beltéri/ egy olyan menüpontot, hogy transzponderlista.. Itt a 4W /nyugati 4 fok/ vagy Amos néven találod magát a holdat, azon belül kell lennie.
Keresd meg a neten /lyngsat.com pl./, melyik transzponderen ad a T-HOME.. Többön is, de válassz egyet, állítsd abba a részbe, ahol mutatja a térerőt..
Ilyenek lesznek Quality, SNR, vagy hasonló..
Na akkor kell állítani az antennát, addig amíg nem mozdul a jelszint. Ehhez azért kell némi ismeret, merre jobbra-balra, tányér fel-le, fej előre-hátra, fej forgatás...
Dióhéjban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!