Milyen tvt vegyek Xbox Series X-hez?
Tavaly óta az általánosan ajánlott legjobb TV modern konzolokhoz az LG OLED C sorozata. 4K, 120fps, HDR, 40+GBps HDMI2.1, VRR/VRS, Dolby Atmos, Dolby Vision stb. A tavalyi C1es is kiváló, de az idei még jobb lesz. Az 55 colos alulról nyaldossa a 400e forintot. A B sorozat ami szinte teljesen ugyanaz és csak egy kicsit olcsóbb emiatt is teljesen jó. A fő különbség, hogy kevesebb HDMI2.1 port van rajta és nem frissítik a szoftverét később. Az A sorozat jóval olcsóbb, de nincs rajta HDMI2.1 és így az Xbox nem tudná kihasználni a legtöbb funkciót, a G (csúcs)sorozat meg aranyárban van.
Ha más TVt vennél akkor érdemes utánanézned a fentebb felsorolt kifejezéseknek, sajnos ezek dobják meg az árat a legjobban.
Samsung UE50TU7022
Pár hete vettem, nem akartam százezreket TV-re költeni, így erre esett a vàlasztás.
Nagyon szép, 4K HDR, az egyetlen hátránya, hogy nem tud 120fps-t, de nekem ez nem is volt feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!