Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vélemény? Melyik CD lejátszó...

Vélemény? Melyik CD lejátszó lenne jobb?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek ehhez, eddig mindegyik cd-met dvd lejátszóval játszottam le😂

Szóval ha esetleg valaki szánna rá időt, és megnézné ezeket, és írna egy véleményt nagyon sokat segítene!:D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 18. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Minek?
2022. febr. 18. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp hordozhatót szeretnél, akkor szerintem - elolvasva a leírásokat - az Aiwa.
2022. febr. 18. 21:47
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 es

Na vajon minek kéne egy CÉDÉKET lejátszó CD lejátszó?

2022. febr. 18. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Nem kötekedni akarok, csak megérteni: miért akar valaki 2022-ben hordozható CD lejátszót?

Még ha hatalmas CD gyűjteményed van és nagy audiofil vagy akkor is egyszerűbb szépen sorban beripelni és telefonról vagy DAP-ról lejátszani.

Egy ilyen kéttenyérnyi vackot sokkal macerásabb magaddal vinni, sokkal sérülékenyebb, nehézkesebb kezelni, kevesebb zene fér el egyszerre, rövidebb ideig bírja - semmi olyat nem tudnék amitől ez jobb lenne.

2022. febr. 18. 22:24
 5/9 anonim válasza:
67%

"eddig mindegyik cd-met dvd lejátszóval játszottam le"

Gondolom, az a dvd-lejátszó az nem hordozható dvd-lejátszó volt, hanem asztali. Ha vonaton/buszon szeretnél zenét hallgatni, akkor nagyon nem ajánlom ezeket a discman-eket. Előbb-utóbb a lézerolvasófej megadja magát (hamar). Elolvastam az Aiwa leírását:

"A CD lejátszóhoz kapunk még 2 db AA típusú akkumulátort, mellyel akár 8 órán keresztül szólhatnak a zenéink.

Tartozékok: USB kábel, 2 db AA típusú akkumulátor (1500mAh)"

Aha...persze. Ez repülőről látszik, hogy kamu. Egy 4500 mAh-ás aksival ellátott okostelefon sem képes erre, hogy 8 órán át zenét játsszon le KÖZEPES hangerővel (és visszavett fényerővel!). Na most egy discman-ben van egy lézerolvasó és egy villanymotor ami a lemezt pörgeti, és akkor ugye még a fej/fülhallgatót is el kell látni árammal. Ehhez 1500 mAh kevés, főleg 8 órányi lejátszásra. Az már csak hab a tortán hogy utazáskor cipelni kell a CD lemezeket. Ráadásul vonaton cserélgetni a cd-t. :D

Ha nem szeretnéd a telefonod akkuját meríteni, akkor érdemesebb lenne egy hordozható audio-playert vásárolni. Ilyesmit:

[link]

Kisebb, könnyebb, hatszor annyit tud, és nincsen mozgó alkatrész benne. Továbbá FLAC-et is le tud játszani.

Ha viszont, nem hordozhatót szeretnél, akkor íme egy CD-lejátszó (DVD-lejátszó helyett).

[link]

2022. febr. 18. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

"Még ha hatalmas CD gyűjteményed van és nagy audiofil vagy"

Szerinted aki nagy audiofil és/vagy CD-gyűjtő az dvd-playerről játssza le a cd-it? xDDDD

Aki tényleg nagy cd-gyűjtő és/vagy audiofil, az vesz egy elektroncsöves előfokkal rendelkező CD/SACD-lejátszót, komoly DAC-al.

A másik verzió pedig egy jó CD-futómű + DAC kombó.

Na de hordozható cd-player????? Akkor már inkább egy komolyabb DAP, ha mindenképp hordozható kütyü kell.

2022. febr. 18. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Emberek, nem szeretném sehova se vinni magammal.

Tisztában vagyok vele hogy pikk-pakk hallgathatok telefonrol zenét, pont ezért van spotify-omxD

Csak szeretem gyűjteni a cd-ket.

A kérdésem kūrvāra nem az volt hogy kinek mi a véleménye arról, hogy gyűjtöm őket, és hogy szeretnék venni hozzájuk egy lejátszót is.

Nem értem miért kell kötözködni, konkrétan saját magatokkal.

Ha esetleg valaki a kérdésre válaszolna nagyon örülnék nekixd

A mérete miatt szeretnék csak hordozhatót

Ennyi lenne, köszönöm×-×

2022. febr. 19. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Semmi gond, én is gyűjtöm a CD-ket. Sok ritka album nincs fent a neten mp3-ban, vagy épp a Youtube-on.

Azt bizonyára Te is tudod, hogy egy asztali lejátszó általában többet tud, és talán jobb minőségben is, mint egy hordozható. Ha viszont neked számít a lejátszó mérete, a helyfoglalás, akkor azt is megértem. Én ha a jelenlegi lejátszóm javíthatatlanná válik, akkor is csak asztalit fogok venni.

A Te esetedben viszont az Aiwa-t választanám.

2022. febr. 19. 17:52
 9/9 anonim válasza:
72%

" Emberek, nem szeretném sehova se vinni magammal. "

Igen, de ezt csak MA tudtuk meg rólad. A kérdést tegnap írtad ki, amiben annyit írtál, hogy szeretnél egy CD-lejátszót, egy meglévő (feltehetően asztali) DVD-lejátszó HELYETT. Aztán belinkeltél 5 db HORDOZHATÓ cd-playert (discman-t). Ezért írtuk azt, hogy hordozhatóság szempontjából rosszabb a discman a telefonnál vagy az mp3-lejátszóknál. Itt mindenki pontosan a kérdésedre válaszolt! Ja, hogy te nem ezekre a válaszokra voltál kíváncsi, akkor máskor részletezd és konkretizáld a kérdésedet jobban.

Egyébiránt a discman-ek pocsék minőségben játszák le a zenéket, ha viszont tényleg nem szeretnéd cipelni a lejátszót, és nagynak tartod az asztali CD-lejátszók méretét. Akkor is van megoldás, van mini hifi cd-playerrel.

[link]

Mérete: 184 x 123 x 228 mm

Tömege: 1,1 kg

Nem akarom elhinni, hogy ez nem férne el valahol. :)

2022. febr. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!