Mi a baja az elfbar-omnak?
Figyelt kérdés
3 napja rendeltem és ma délután nem akar működni. Ha szívom, akkor nem jön semmi. Óránként egyszer jön gőz. Amikor nem jön semmi, akkor villog az aljában a lámpácska szívás közben. Liquid bőven van benne (2000 slukk) és nem lehet tölteni az akksiját, mivel nincs hova bedugjak egy töltőt. Mit tegyek? Lehet még működőképes? Légyszi segítsetek! Köszi!2022. febr. 18. 18:00
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem a mániám az, hogy ha ideges vagyok, akkor egy 2-3 slukkot akár 35 másodpercig is szívok. Úgy látom, erről le kéne szoknom.
2022. febr. 25. 18:56
13/14 A kérdező kommentje:
Oldja a stresszt. Saját tapasztalat alapján mondom.
2022. márc. 2. 19:12
14/14 anonim válasza:
Amúgy engem is jobban lenyugtat, mint a rendes cigi, sőt. Az elfbar-nak "köszönhetően" egyre stressz mentesebb vagyok, fél éve nem vettem be nyugtatót sem, mióta szívom. Na nem mintha nagyon kapkodtam volna előtte, de volt egy nagyon nehéz időszakom, amikor osvos javaslatára kellett.
Ez csak érdekesség, senkit nem akarok bíztatni a szívására, de téneg brutálisan megtud nyugtatni, 1-2 szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!