Meddig működnek még a Vodafone szolgáltatónál a UPC-től megörökölt PACE HD DCR 7111/06 mediaboxok? Legkésőbb meddig bezárólag kell azokat az új internetes alapon működő Vodafone boxokra kicserélni, lecserélni?
Nem kell lecserélni. Használd nyugodtan.
Vagy ha a televíziód támogatja, kérj helyette inkább CI kártyát. CI+ interfész kell hozzá.
A újabb, modernebb okostévék is csak DVB-C alapon adják a tévéadást? Mondjuk ilyesmire gondolok, mint ez:
[link] (nekem konkrétan ez van)
3: HBO hoz nem kell szerintem semmi, elég egy laptop, hbogo.hu weboldalon keresztül hozzáférsz a teljes kínálathoz (jelenleg még 2022.március 8-ig a magyar HBO Go-éhoz, 2022.03.08 után meg már majd a teljes HBO Max által nyújtott palettakínálathoz - egyetlen kérdés számomra ebben az, hogy 2022.03.08 után ebből mennyi film lesz majd magyar szinkronos és esetleg a filmek mekkora hányada lesz majd csak magyar feliratos, és mennyi egyik sem) + a HBO1,2,3 csatornákhoz. (Ha nem valami ultramodern tévéd van, akkor szerintem megy ez egy HDMI elosztó-hosszabbító duóval is, laptopról)
Utóbbi hardverigényeit olyan csillagászati magasságokba csak nem emelik 2022.03.08 után sem. (Véleményem szerint valószínűleg nem is lenne kereskedelmileg kifizetődő, mert emiatt nem fog senki százezreket fektetni a már meglevő - ha régebbi, akkor technikailag nem is biztos, hogy informatikai értelemben fejleszthető, upgrade-elhető - laptopjába.)
Ebben van CI+ (vagy Cl+, esetleg C1+, nem tudom, melyik a helyes változat) interface?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!