Melyikek a legjobb játékok psp-re?
Figyelt kérdés
Ami nem 16 os.
Autós stratégia akció stb.
2010. szept. 11. 11:00
1/15 anonim válasza:
PSP-re egy értelmes játék sincs.Nintendo DS-re annál inkább!:)
2/15 anonim válasza:
Előző:
Hát persze, psp-re csak szart csinálnak, mert a ds olyan jó, hogy inkább csak arra.
Amúgy hogy érted, hogy nem 16-os?
Meg minden embernek más az ízlése, lehet hogy ami kb minden embernek tetszik neked nem.
Amúgy itt egy kisebb lista a nagyobb nevekből:
Dantes inferno
God of War
Resistance Retribution
Dragon Ball...Another Road
Naruto részek
Metal Gear Solid Portable Ops+Peace Walker
Final Fantasy részek
Pár Need for Speed
Monster Hunter Freedom részek
Silent Hill részek
Kingdom Heart...
Ys Seven
nemsokára 3rd birthday
Medal of Honor
És még sok másik, ennyivel egy ideig azért elleszel.
3/15 anonim válasza:
PSP-n eddig csak csupa sz@r játékot láttam egy bemutatón.Ha nem lett volna lekötve a PSP, az a földön összetörve heverne már...
4/15 anonim válasza:
Akkor jó szar kiállításon lehettél, mert érdekes, hogy az a pár millió ember akinek van psp-je miért nem törte még össze ha olyan szar...
5/15 anonim válasza:
Azoknak agy helyett húsgolyó van.
6/15 anonim válasza:
Minden ember hülye, ha már ennyire bele akarsz menni a témába.
7/15 anonim válasza:
a psp-vel nincs gond szerintem elég jó kis gép.... és sok jó játék van rá... atósból én a need for speed carbont és a most wantedet ajánlom... a god of war is nagyon jó játék hozzá nekem nagyon bejött:) jah és fifa forever.... amugy pedig aki akik a psp-t szidják és a ds-t istenitik azok hülyék.... psp sokkal stilusosabb és jobban kezelhetö gép(ez az én véleményem mert utálom az érintö képernyös hülyeségeket) na szóval a ds igazából koppintás....
8/15 anonim válasza:
Koppintás?A PSP a koppintás, ugyanis a Nintendo cég hozta ki az első igazi kézi konzolt.És az a DS volt. Érintőképernyőből meg rengeteg jó dolog kihozható, ha megfelelően tudod azt kezelni rajta, szóval látom, te még nem kezelted, vagy ha igen is, 10 percig max...
9/15 anonim válasza:
szerintem a nintendo ds elbujhat a psp-mellet :))
10/15 Ducki22 válasza:
A Nintendo DS szar, a psp 5-ször jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!