Rácsatlakoztattam a Tv-re egy laptopot és azóta a hdmi3 bemeneten a Dvi3 jön rettenetes képminőséggel hang nélkül. Semmit se állítottam el rajta és azóta képtelen vagyok használni az xboxot. Mindent megpróbáltam már. Mi a megoldás?
Az xboxot eddig a hdmi3-ás bemeneten használtam ahol a képminőség 720p volt.
Kihúztam az Xboxbol a hdmi kábelt majd bedugtam a laptopba és azóta csak 640x480 as a képminőség és nincs hang. Ha bedugom a hdmi kábelt a setupboxba akkor újra van 720p kepminoseg és hang is de az xboxot nem állítottam at semmit se de megpróbáltam az imént azon változtatni a beallitasokban sikertelenül
Nekem volt egyszer ilyen, hogy csak 640x480 at adott egy xbox one. 3 m es hdmi + 5 portos hdmi elosztó készüléken keresztül volt TV re kötve. Amint közvetlenül, elosztót megkerülve kötöttem tv re visszajött a 720p, valamint ha rövidebbel kötöttem az elosztóba akkor is jó volt.
Próbáld meg szerintem másik hdmi kábellel, lehetőleg röviddel. Hdmi-n kommunikálna is egymással a 2 eszköz, ha 640x480 at hajlandó küldeni csak a box, az arra utal, hogy ez nem sikerül.
Esetleg előtte még ezt is megpróbálhatod ha még nem tetted:
Itt a "Húzza ki, majd csatlakoztassa újra a konzol tápkábelét" szekciót kövesd.
Az auto-detect beállítást próbáltad letiltani és manuál felbontást állítani, de 640x480 volt az egyedüli opció, jól értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!