Ma reggel bekapcsoltam a tvm de csak világit a képernyő hogy müködik és nem jön be a kép mi lehet a gond ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 07:30
1/7 anonim válasza:
Forrásként ki van választva a kábeles adás?
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy az adással van gond. Vagy elállítódott a bemeneti forrás kiválasztása, kilazult a kábel, vagy egyéb bemeneti jel csatlakozó.... Próbáld DVD-vel, vagy egyéb médialejátszóval hogy úgy ad-e képet!
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintembazbadást fogja mivel hang van. 1. Válaszoló igen kivan választva. És müködik is csak nem ad ki képet a háttér világit csak és a hang megy.
2022. febr. 8. 08:39
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az adást fogja*
2022. febr. 8. 08:40
5/7 anonim válasza:
"Szerintem az adást fogja"
De ettől még lehet az adásban hiba. Próbáld ki hogy módban ( médialejátszás, esetleg konzol mód) ad-e képet. Ha úgysem akkor szerviz.
6/7 anonim válasza:
Azért azt gondolhatjátok ha adás nem lenne, akkor még az osd menne, de neki csak világít és annyi.
Lehet lcd panel vagy T-con hiba.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sajnos nem találtam szerelőt aki foglalkozna vele igy uj Tv lett a vége.
2022. febr. 8. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!