PlayStation 5 előrendelés?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy PS5-öt (lemezes). Hol a legjobb előrendelni? Mikor jönne meg nagyjából?

2022. febr. 6. 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
2-3 hónap de lehet több idő. Ha nagyon kell vegyél túlárazva. Én megvárom még a polcra kerül.
2022. febr. 6. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Már néhány hét alatt megjön.
2022. febr. 6. 22:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! 2. Nagyjából mikor lesz vege az elérhetlenségnek?
2022. febr. 7. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, de most sem elérhetetlen. Mondom, megrendeled egy nagyobb konzol boltban (Konzolvilág, PlayIT Store, stb), és pár hét alatt megjön. Annyiból rosszabb most a helyzet, hogy most csak csomagban lehet rendelni, szóval "adnak" hozzá játékot vagy kontrollert, ezért 200k felett van az ára. Nem tudom ezt miért csinálják, lehet így akarják kiszűrni a nyerészkedőket, bár ennek sem sok értelme van.
2022. febr. 7. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Az Alzán láttam játék és kiegeszitő nélkul, onnan tervezem megrendelni.
2022. febr. 7. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, onnan nem tudom mennyi idő mire megjön.
2022. febr. 7. 22:30
 7/9 anonim válasza:
Én az egyik külföldi alza üzletéből rendeltem elő még december elején, de még mindig nem kaptam róla semmi infót, hogy mikor tervezik leszállítani. Ha valaki nemrég megkapta, akkor megmondhatná, mikor rendelte elő, hogy tudjam, belátható időn belül fog-e megérkezni, mert már azért itt lenne az ideje :D
2022. febr. 23. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Régi már a kérdés, én a februárban alzáról megrendelt konzolt még nem kaptam meg... :)
2022. jún. 17. 08:27
 9/9 anonim válasza:
58%
7-es vagyok, decemberben rendeltem meg, ugye, és május elején kaptam meg. (ha bárkit érdekel még xd)
2022. aug. 8. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!