Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az mitől van, hogy amíg egy...

Az mitől van, hogy amíg egy AA elemes zsebrádió hetekig bírja energiával, addig egy akkus csak pár óráig?

Figyelt kérdés

Vettünk idős (kissé demens) apámnak egy akkus rádiót. Nem az akkumulátor miatt, hanem az egyszerű kezelhetőség miatt választottuk. De pár óra alatt lemerül. Minden más szempontból klassz rádió, de idegesítő, hogy minden este tölteni kell. Miközben az előző 2xAA elemes hetekig bírja.

Mi értelme van az ilyen akkunak? :-(

(ráadásul, töltés közben nem lehet használni)

2022. febr. 6. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Látom, a leszavazás megy, de a jóslásokat magyarázni már nem tudjátok :( Kár :(
2022. febr. 6. 14:20
 12/15 szántóvető ***** válasza:

11-te ki vagy?írj már egy felhasználónevet hogy lássuk ki vergődik.

ugyanúgy találgatni kényszerülsz mint mások mert a kérdés nem egyértelmű.

2022. febr. 6. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem találgattam semmit, mindössze két kérdést tettem fel a közveszélyesnek :)
2022. febr. 6. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez annyira tipikus.

Kérdező kérdez valami egyszerűt, felmerül egy csomó kérdés pluszban, amire persze a kérdező már nem válaszol, ti meg jól összevesztek rajta :DDDDD

2022. febr. 6. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Kérdező! Várjuk a válaszod:

Milyen, mekkora kapacitású és hány darab akkumulátor van benne?

Ha még ennek az akkus rádiónak a típusát is elárulnád, akkor talán előbbre jutnánk.

2022. febr. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!