Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan tudnék Elf bar-t rendelni?

Honnan tudnék Elf bar-t rendelni?

Figyelt kérdés

Minden oldalon azt látom hogy nincs készleten, elfogyott. Szeretnek elektromos cigit kiprobalni, mit ajánlotok? Néha néha cigizek, de csak alkalmanként

Köszi a tanácsot előre is!:)

2022. febr. 5. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom fiatal vagy ha ezt a sz*rt akarod szívni. Inkább felejtsd el. Nem menő, és k*rvara fölösleges 10 évesen
2022. febr. 5. 12:16
 2/11 anonim válasza:
6%
Én is csak a felettem lévőt tudom idézni.
2022. febr. 5. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Hogy ne csak ilyen semmirevaló válaszokat kapj, én a juicyvape oldaláról szoktam rendelni. Rengeteg ízben van, általában hamar újratöltik a készletet ha éppen elfogy egy adott ízben. A kiszállítás is elég gyors nekem 2-3 munkanap mire kihozták. Ízben ajánlani tudom a blueberryt, a pink lemonadeot és a blue razzt, ez a 3 nagy kedvenc nálam ;)
2022. febr. 5. 22:45
 4/11 A kérdező kommentje:
22 leszek amúgy... harmadik válaszolónak pedig nagyon köszönöm!:)
2022. febr. 6. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Mind tudjuk, hogy nem vagy 22. "néha néha cigizek" sokat elarult ;)
2022. febr. 7. 08:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Hat az fasza ha ebből leszurod hány éves vagyokxdd egyetemista vagyok BTK-n (Elte), és igen, néhanapján rágyújtok bulikban,vagy ha úgy tartja kedvem;) remelem ebbol is egybol megismered a szemelyisegem;)
2022. febr. 7. 13:31
 7/11 anonim válasza:
100%

sziasztok :) Én 2 hiteles oldalt találtam, ahol rendelhető újratölthetős.. Ebből jelenleg egyiken sincs készleten! Honnan tudnék rendelni?

(1 link: [link]

2. link: [link] ) Várjam meg még újratöltik a készleteket? Ha igen, mikor nézzem legközelebb??

2022. febr. 8. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 3. vagyok. Én rendszeresen a juicyvape oldaláról rendelek, általában nagyon gyorsan újratöltik a készletet (3-4 nap), nagy ritkán 1 hét. Én azt ajánlom ha rendelnél mindenképp a juicyvaperől rendelj :) Nézd meg újra pár nap múlva, esetleg állíts a termékhez értesítést hogy emailt kapj arról ha újratöltésre került.
2022. febr. 8. 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
2022. febr. 10. 22:09
 10/11 momo6002 válasza:
49%
Barhonnan, csak a 9-es altal oldalrol ne. Ott adjak a legdragabban, esetleg nezz korul instagrammon ott vannak viszonylag olcson.
2022. febr. 21. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!