Honnan tudnék Elf bar-t rendelni?
Figyelt kérdés
Minden oldalon azt látom hogy nincs készleten, elfogyott. Szeretnek elektromos cigit kiprobalni, mit ajánlotok? Néha néha cigizek, de csak alkalmanként
Köszi a tanácsot előre is!:)
2022. febr. 5. 11:56
1/11 anonim válasza:
Gondolom fiatal vagy ha ezt a sz*rt akarod szívni. Inkább felejtsd el. Nem menő, és k*rvara fölösleges 10 évesen
2/11 anonim válasza:
Én is csak a felettem lévőt tudom idézni.
3/11 anonim válasza:
Hogy ne csak ilyen semmirevaló válaszokat kapj, én a juicyvape oldaláról szoktam rendelni. Rengeteg ízben van, általában hamar újratöltik a készletet ha éppen elfogy egy adott ízben. A kiszállítás is elég gyors nekem 2-3 munkanap mire kihozták. Ízben ajánlani tudom a blueberryt, a pink lemonadeot és a blue razzt, ez a 3 nagy kedvenc nálam ;)
4/11 A kérdező kommentje:
22 leszek amúgy... harmadik válaszolónak pedig nagyon köszönöm!:)
2022. febr. 6. 21:35
5/11 anonim válasza:
Mind tudjuk, hogy nem vagy 22. "néha néha cigizek" sokat elarult ;)
6/11 A kérdező kommentje:
Hat az fasza ha ebből leszurod hány éves vagyokxdd egyetemista vagyok BTK-n (Elte), és igen, néhanapján rágyújtok bulikban,vagy ha úgy tartja kedvem;) remelem ebbol is egybol megismered a szemelyisegem;)
2022. febr. 7. 13:31
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Szia, 3. vagyok. Én rendszeresen a juicyvape oldaláról rendelek, általában nagyon gyorsan újratöltik a készletet (3-4 nap), nagy ritkán 1 hét. Én azt ajánlom ha rendelnél mindenképp a juicyvaperől rendelj :) Nézd meg újra pár nap múlva, esetleg állíts a termékhez értesítést hogy emailt kapj arról ha újratöltésre került.
10/11 momo6002 válasza:
Barhonnan, csak a 9-es altal oldalrol ne. Ott adjak a legdragabban, esetleg nezz korul instagrammon ott vannak viszonylag olcson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!