Üdv Mindenkinek! Aiwa vhs lejátszóm ha kihúzom a konnektorból és újra csatlakoztatom (mert át kellett helyeznem) nem mindig indul be.Többször meg kell ismételni. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

#video lejátszó hiba
2022. febr. 3. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kondenzátorok már a végét járják benne, és sok idő mire feltöltenek (ha egyáltalán feltöltenek). Vidd egy egy szervizeshez 10 perces meló.
2022. febr. 3. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Elkó csere kell neki, nem nehéz kivitelezni, én otthon magamnak megcsináltam. Bár tegyük hozzá, én tanultam elektronikát.
2022. febr. 3. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem rossz a megközelítés, annyival egészíteném hogy a kiszáradt elkók elvesztik a kapacitásukat, nem tudnak már például a tápszűrők megfelelően szűrni satöbbi.

10 perc meg akkor esetleg ha tudod hogy pontosan melyiket kell cserélni, amúgy meg van benne jópár elkó. Szervizes nem fog ráírni 10perc munkaórát, annyira nem ostoba.

Akkor jársz jól ha magadnak megcsinálod, vagy van ismerős aki megcsinálja.

2022. febr. 3. 16:29
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
A táp panel nagy elkóival kezd.
2022. febr. 4. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!