Trust GXT gamer eszközöket össze lehet kapcsolni, hogy az RGB világítás összehangolt legyen?
Figyelt kérdés
Régebben vettem egy Trust GXT Jacx 930 egeret, és most beruháztam egy Rumax 2.1-es hangfal szettre, meg egy Esca billentyűzet.
Van a Trustnak szoftvere, hogy ezeket az eszközöket össze lehessen kapcsolni, ami az RGB háttérvilágítást illeti?
Hogy az eszközök egyszerre villanjanak fel, meg ilyesmi. Megvannak a dobozok, meg a használati leírások, de csak az egeret lehet szoftverrel állítgatni, a billentyűzetet különböző billentyű kombinációkkal lehet állítani, hogy gyorsan, vagy lassan villanjon fel, meg a színerőt, és a hangfalat távirányítóval lehet szabályozni.
2022. jan. 29. 19:00
1/3 Szirty válasza:
Megkérdezhetem tőled hogy miért kell a gamer eszközöknek RGB színben pompáznia?
2/3 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak tetszik, és szeretek fancyzni, hangulat világításnak is jó.
2022. jan. 29. 19:27
3/3 anonim válasza:
Szirty, nem tudtad hogy minden rgb-s cucc +10 FPS játékokban?
Rgb kontroller segíthet, de ha maga a periféria is kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!