Elbírja a ps4 a vr játékokat?
Figyelt kérdés
Haverom mondta, hogy pl a fnaf vr elfut ps4en. Én elgondolkodtam, hogy veszek egyet, meg persze egy vr headsetet meg két olyan kézbe való cucclit. Na. Most jön a kérdés. Nincs tévénk amihez csatlakoztatni tudnám a ps-t. Magunk a vros játékok ettől függetlenül elindíthatók/játszhatók?2022. jan. 26. 20:06
1/4 anonim válasza:
hivatalos oldalt nézd meg.
2/4 anonim válasza:
Igen, elindíthatóak. Sőt, bármilyen játékkal lehet vr-ban játszani, a nem vr játékokat egy nagy mozivásznon látod a vr szemüvegben.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valaki tudna ajánlani egy vr headsetet légyszi?
2022. jan. 26. 22:47
4/4 anonim válasza:
Playstationnel csak a PSVR használható, úgyhogy sok opciód nincs. Mozgásérzékelőnek meg külön kell venned Playstation Move Kontrollert, bár ahogy néztem most sehol nem lehet kapni, max használtan. De van pár játék ami az alap PS4-hez járó kontrollerrel is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!