Hasznalt kartya?

Figyelt kérdés
Erdemes hasznalt videokartyat venni? Tapasztalatok? (bocsi hogy nincs ekezet nem magyar kiosztasu a bill-em.)

2022. jan. 26. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, csak lásd működés közben (mondjuk az eladó csumázzon neki egy negyed óra FurMarkot ott előtted)
2022. jan. 26. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

15-30 perces intenzív GPU használat után nagy eséllyel nincs gond vele, de még akkor sem 100% a történet.

Én jártam már így 970-el tavaly, 15 perc stresszteszt, 10-15p játék teszt után megvettem, majd 2 hét múlva döglött a kártya, random színeket dobál, és csak újraindítás segít.

2022. jan. 26. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. febr. 1. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vennék használt kártyát.
2022. febr. 3. 05:26
 5/6 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok, annyi, hogy azóta egy 2070 Super-t hajtok, amit tavaly januárban vettem használtan 160-ért (250k körül mentek akkor), aminek a középső ventije ragasztva van, mert az előző tulajnál letört szállítás közben. Ez mindössze annyi hátránnyal jár, hogy 60% sebesség fölött zúg egy kicsit, de fejhallgatóval még azt sem hallani.

Azóta mindenre IS használom, ha gép előtt vagyok, akkor játék, netezés, ha nem akkor ETH-t bányászik, és bárminemű degradáció nyoma sincs.

2022. febr. 3. 15:59
 6/6 anonim válasza:
Ha megvan hozzá a garancia még akkor nyugodtan, amúgy nem ajánlom, de ezt már írták előttem is páran.
2022. febr. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!