A videólejátszómon nem jó a kép (a hang jó), fejtisztító kazetta segítene?
Figyelt kérdés
Csíkok futnak végig a képernyőn egymás után, és közben picit ugrál is a kép, szóval nézhetetlen. Próbáltam tiszítani, úgy ahogy tudtam, de nem lett sokkal jobb. Fejtisztító kazetta végigpörgetése szerintem jó lenne, de az a baj, hogy ez néha többet árt, mint használ: olyan erős, hogyha csak egy kicsi hiba van a videóban, tönkreteszi. Sajnos az enyém már elég rossz, de teljesen tönretenni sem akarom. Hívjak inkább szakembert vagy próbáljam meg a tisztító kazettát?2010. szept. 9. 20:02
1/4 anonim válasza:
Gondolom, a tracking-et már próbáltad álligatni.
A fejeket (a fejréseket), a capstan tengelyt, a gumi nyomógörgőt meg lehetne tisztítani 96%-os alkoholba mártott fültisztító pálcikákkal.
Szerintem a fejtisztító kazettát is ráengedheted 8-10 másodpercre, annyit ki kell birnia baj nélkül.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, a trackinget próbáltam, de nem lett jobb.
az alkoholos tisztítást megpróbálom majd. szerinted ki lehetne "fújatni"? melyik a jobb megoldás?
2010. szept. 9. 20:33
3/4 anonim válasza:
Azt a piszkot, ami a fejekre ragad, nem lehet kifújatni, akárhogy is kompresszorozod. Én orvosi fémcsipeszre vattát tekerek (lehetőleg szöszmentesen) úgy, hogy a fém biztosan ne látsszon ki. Ezt tömény alkoholba és ezzel keményen megdörzsölöm a két fejrést a fejdob alján és a hangfejet is. Száradás után összerakom, általában segíteni szokott ez a módszer. De elég, ha újra beraksz egy rossz minőségű szalagot és rövidesen tisztíthatod megint.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. szept. 10. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!