Internetképes eszközömet tudom valahogy így netre csatlakoztatni?
Milyen eszköz? Típusszáma? Ha nem wifi-képes és nem tudod kábellel sem csatlakoztatni, akkor mégis milyen internetre csatlakoztatásra gondoltál? Egyszerűbben: honnan "venné" a netet?
Hogy válaszoljak a kérdésedre (tudom, hogy-gyal nem kezdünk mondatot) : általánosságban egész nyugodtan kijelenthető, hogy biztosan nem.
lan kábellel lehetne csatlakoztatni, de albérlet és nem furkálhatom a falat és kábelezhetek kedvemre
olyan nincs hogy wifit befogni valamivel aminek van lan kimenete?
Miaz? Ekkora titok?
USB-t tud? Akkor veszel egy USB-s WIFI adaptert és meg van oldva.
Olyant tudsz csinálni, hogy veszel egy jelerősítőt amin van LAN csatlakozó. Nálam így van itthoni hálózaton egy régebbi lézernyomtató ami nem WiFi-s
Nekem egy ilyenem van:
Ha mondtál volna, vagy mondanál egy konkrét eszköznevet és típusszámot, már rég meglenne a konkrét megoldás, vagy legalábbis az, hogy mi az, ami szóba, számításba jöhet és mi az, ami biztosan nem.
Ugyan nagyon régóta nincs asztali gépem, (laptopom van, meg okostelefonom), de szerintem ma már az asztali gépeket is bizonyára lehet úgy kérni, hogy legyen bennük egy wifi-adapter. Onnantól meg csak kód kérdése (ha valaki olyan felelőtlen, hogy nem kódolja le a saját maga által fizetett wifijét, akkor persze még kód sem kell hozzá).
Top szíkret az eszköz kiléte.
Sosenemtudjukmármeg :)
Nagyon szépen köszönöm a hasznos infót, ez egy remek ötlet, így meg tudom oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!