Milyen univerzélis távirányítót kell vennem?
funken kn-t1433 Tv-hez kellene,úhy tudom ,h. nem minden univerzális távirányító jó minden tv-hez, nekem imilyent kell vennem? Miből tudhatom meg h milyet vegyek?
ez a régi távirányító van hozzá de nem igazán jó, egy másik eredeti távirányítót meg nem találtam sehol ahol tudtam vna venni
minden univerzális távirányító útmutatójához van egy kis füzet, abban vannak a márkanevekhez tartozó beállítási kódok. A végére oda van írva, hogy ha az ön készülékének a neve nem szerepel a listában, akkor keresse meg a kódot. Aminek a menete le van írva, hogy és mit kell csinálni, hogy a millió kód közül , megtalálja a tv a hozzá valót. Ez sok időt vehet igénybe, mivel ha nincs a listában a tv márka kódja,akkor addig kell nyomkodni egy megadott gombot, amíg a készülék reagál. (ha benne van akkor csak be kell ütni a kódot, de ha nincs nem kell megijedni, mert érthetően le van írva, hogyan fogod megtalálni)
Tehát bármilyen távkapcs jó, de arra figyelj, hogy legyen magyar neyelvü utasítás benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!