Xbox miért nem tölti usb-n a rádugott eszközöket?
Van két db xbox konzolunk. Egy egy éves series x, és egy egy hónapos series s. Mindkettő 2 napja produkálja ugyanazt: ha usb-n rádugink egy eszközt, akkor pár percig tölti, de tovább nem.
Akkor se tölt, ha be van kapcsolva (használva van) a konzol. (Tehát nem az a gond, hogy "elalszik" a gép.)
Az eszközöket más forrásból lehet tölteni, tehát nem az eszközökkel van gond.
A kábel jó.
Maga a konzolban levő usb port működik, pl pendrive bedugva órákig működik.
Az eszközöket (ugyanazokat) korábban tudtuk tölteni róla, nem kompatibilitás gond.
Valami szoftveresnek tűnik, de miért csinálja?? Hogy tudnánk újra tölteni a konzolról?

Köszönöm a tippet. Ha hazaérek megnézem.
Jó lenne megoldani, a fülhallgatómat tudom munkahelyen a pc-n tölteni, de pl. a kontrollereket nem hurcolnám. :D

így beleolvasba nem tűnik ez gondnak nekem
fülhallgatóhoz kaptál vezetéket, gondolom töltőfej meg van otthon meg nem csak 1 konnektor van a háznál ez pipa
ha meg újratölthető az elem az xbox kontrollerhez akkor meg létező megoldás az elemtöltő
énis ilyet használok elem töltéshez
4 et tudok egysszerre tölteni
Kontrollerhez vettünk direkt akksit, hogy ne kelljen "elemezni".
Nincs minden egyes kütyünkhöz töltőfej, több dolgot is szoktam eddig a konzolról tölteni, a kontroller és a fülhallgató csak két példa volt.
Szóval számunkra ez gondnak tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!