Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Airpods 2 töltődoboza “kattog”(?)

Airpods 2 töltődoboza “kattog”(?)

Figyelt kérdés
Most kaptam két napja egy airpods 2-t, és a töltődoboznak nagyon picit mozog a teteje meg kattog. Ez normális vagy selejtes? Olyan írjon akinek ilyenje van.

2022. jan. 15. 08:50
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ajándék lónak ...
2022. jan. 15. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, és akkor egy releváns válasz is jöhet
2022. jan. 15. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szabadna kattognia
2022. jan. 15. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is ilyen, airpods pro
2022. jan. 15. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Eredeti a cucc? A zsanérja fém?

A fedél a két végállásnál kattan, koppan. Kinyitásnál kisebbet (rugó tartja nyitva, ez miatt kattan a végén), becsukásnál nagyobbat, mert egy mágnes tartja a helyén és ahogy magához húzza, koppan egyet.

A két végállás között könnyen, csendesen kattogás-, ropogásmentesen kell járnia a fedélnek.

Minimális mozgása van a fedélnek.

2022. jan. 15. 09:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Eredeti igen, iStyleról van. Zárt állapotban ha megtolom a tetejét akkor mozdul el, amit én is normálisnak gondoltam, csak ugye hangot is ad ki mellé. Mivel fülhallgató, úgy tudom nem veszik vissza, de zavar. Ezt meg tudják csinálni garancia alatt?
2022. jan. 15. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Csukva nagyon minimálisan szabadna mozognia, a mm tört részét csak, mert a fedélen van egy perem, a tokon meg annak negatívja. Ezek lecsukva összepasszolnak és a mágnes csak a kinyílás ellenében tart, oldal irányban ez a perem tart. Nagyon kell erőltetni hogy mozduljon valamennyit most itt próbálgatom... ha annyira erőltetem hogy mozduljon akkor meg persze már recseg is.

Vagy az van hogy a te airpodod sz.r vagy nagyon háklis vagy. Ne nyomkodd! :D

2022. jan. 15. 11:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Van abban fantázia, hogy kicsit háklis vagyok, bevallom😆 De én kb. alig érek hozzá és már kattog sajna😕 Na mindegy, ez az én “szerencsém”
2022. jan. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!