Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baja lehet az ipod shuffle-...

Mi baja lehet az ipod shuffle-m nek?

Figyelt kérdés

van egy ipod shuffle-m lassan 1 éves és egy ideje nem olvassa fel a számok címét, próbáltam már restore-t de továbbra sem olvassa fel.

amugy 3.generációs és 2gb- os

még nem vittem vissza de van rá garancia

2010. szept. 8. 20:54
 1/5 anonim válasza:
úgyérted nem mondja be a számok címét? hmm...az enyémnek az elején bemondta utánna egyáltalán nem mostmeg van amelyiket mondja és van amelyiket nem. szerintem ez nem az ipod hibája hanem ez a zenével lehet h honnan töltötted le :/
2010. szept. 8. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne ha felhívnád a szervizt. Ott többet tudnak mondani.
2010. szept. 8. 21:03
 3/5 anonim válasza:
100%
az lesz a megoldás hogy a simsonb ol ki kel venni a gyujto tekercset és be kel rakni az antenna helyére és akk talán müxik nekem be vált:d
2010. szept. 8. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:
először úgy volt hogy letöltöttem a pendulum új albumát és csak azt nem olvasta fel de mostmár semmitse, sőt még a lejátszási lista nevét se
2010. szept. 8. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:

sikerült megcsinálnom :DDD

annyi hogy bekapcsolod az ipodot shuffle mode-ba aztán ki, vársz 5 másodpercet és gyorsan áthúzod shuffle módba, ilyenkor resetel aztán így hagyod és bedugod a gépbe. megnyílik vagy megnyitod az itunest és kiirja hogy sinkronizálás és tölt keveset. leválasztod és kész :)

nekem bevált. amugy kösz a gyors válaszokat különösen a harmadiknak, azvolt a leghasznosabb :)

2010. szept. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!