Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meg tudnátok nekem mondani...

Meg tudnátok nekem mondani hogy ehez a fsc p910 e90 gephazhoz milyen táp lenne jó ?

Figyelt kérdés
Sziasztok en egy ilyen táp egységet néztem ki Approx 500W APP500LITEB02 csak hát az a baj hogy nem tudom hogy bele férne e a geohazba ezért fordulok feletek
2022. jan. 13. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez sajnos egy brand gép. HP, Lenovo, Fujitsu, stb az ilyen olcsó irodai gépeit úgy építik meg, hogy egyediek legyenek benne az alkatrészek. Csak saját magával kompatibilis. Tehát még ha bele is tudod erőszakolni a házba, az alaplapba akkor se lesz jó, nem tudod összedugni, mert nem szabványos (ATX)

Erre amúgy szükség is van, hiszen a nagy irodák komoly szerződésekben vannak a szolgáltatókon keresztül ezekkel a gyártókkal, és nem akarják azt, hogy egy esetleg általuk nem megbízhatónak tartott alkatrész (pl tápegység) kerüljön ezekbe a gépekbe, és hiba esetén pedig aztán ők legyenek szapulva. Így ha hiba van, akkor az az ő alkatrészükből van...

Hardveraprón és különféle brand gép kereskedelmi oldalon tudsz találni tápokat.

Pl talán... [link] de egyáltalán nem biztos a kompatibilitás. Utánanézést igényel...

Miért kell másik tápegység amúgy?

2022. jan. 14. 09:16
 2/3 A kérdező kommentje:
[link] ezt a gépet szeretnem meg vásárolni ( sajnos most nincs dragabra keret ) és egy amd rx 550-et bele szeretnék rakni és azt olvastam hogy a kártyának legalább 300w-os tápegység kell vagyis az a ajánlott
2022. jan. 14. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha játék, akkor azt javaslom, hogy egy minél újabb, de fejleszthető platformra építs. Ebben az árkategóriában 4.gen intel lehet a cél.

És kerüld az irodai brand gépeket, mert nem lesznek kompatibilisek (vagy ha igen, akkor is folyamatosan minden körülményes velük).

Ez egy 6. gen i3. 2 magos.

[link]

Ebbe i7 7700-ig fejleszthetsz majd. Mára már ez sem nagy szám, de van egy kis mozgástered, ami a brand géppel egyáltalán nem lenne.

Ohh, és nincs tároló benne, francc.... de fogad M.2 SSD-t, ami előny. Így inkább keresgélek még...

Akkor viszont ez:

[link]

Ebbe 7700K proci is mehet majd OC mellett. jól ki van pakolva ram-mal, és amúgy is eggyel újabb proci van benne (7100) + SSD. Igen, igen, ez lesz a jó.

Amíg a kis RX550 lesz mellette, addik megfelel az i3. Később a videokártyát+processzort együtt érdemes cserélni.

2022. jan. 14. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!