Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipadhez milyen billentyűzetet...

Ipadhez milyen billentyűzetet vegyek?

Figyelt kérdés

A férjem kapott egy Ipadet egy pályamunkáért. A2429 a típusa, 10.2 az inch. Szeretne hozzá billentyűzetet, amivel meglepném, de gőzöm sincs, hogy milyet kell venni, ami jó méretben. Nem akarunk sokat rászánni, 20.000 alatt lenne jó, és nem tudom milyenek ezek a billentyűzetek, de magyar kéne, ami a lehető legjobban hasonlít egy normál laptop billentyűzethez. Utóbbit tapintásra értem, mert tudom, hogy van ilyen gumis billentyű, na nem olyanra gondoltam.

Tud valaki segíteni?

2022. jan. 11. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

vagy

[link]

2022. jan. 11. 11:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezekkel sajnos az a baj, hogy nem magyarok. Esélytelen magyart találni 20 alatt? Keresgélek én, csak tényleg nem tudom mit nézzek, hogy komatibilis legyen? Az inch-et kell, vagy más paramétert? Minden billentyűzet blootothos, vagy van másfajta? Láthatóan abszolút nem értek hozzá, köszönök minden segítséget!
2022. jan. 11. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:

olvasd el a leírást, támogatott a magyar nyelv.

2022. jan. 11. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt értem, de ő magyar billentyűket is szeretne, teljesen olyat, mint laptopon. (nyilván a plusz billentyűkhöz, mint pl. a numerikus billentyűzet, nem ragaszkodik) Androidból most találtam olyat, ipadhoz is van, vagy ne is keressem? Bocs, ha hülye kérdés, de én androidos vagyok, az i termékekről annyit tudok, hogy más, mint az android meg a windows, és itt megállt a tudományom.
2022. jan. 11. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért csak Rapoo-t tudok javasolni, a többi, ami talán megfelelne a feltételeknek, még ennél is noname-ebb... Amúgy nem árt ezekhez, ha az iPad állványon van, vagy ki van támasztva valahogy.

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 11. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem ilyen nagy kell, hanem tokos, amibe mehet a tablet. (egyébként van tokja, de a praktikusság a lényeg, nem akarja külön hordozni a billt)

[link]

Közben én ezt találtam, ami minden feltételnek megfelelne, csak épp 10,1 inch-ig írja, ez meg pont 10.2. Szóval az írjon, aki ilyet tud, megfelelő méretben.

2022. jan. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!