Mi a baja a Sony hifinek?
Kazetta adapter van benne 2 kazetta részében, Szilveszterkor is működött tudta forgatni a kazetta kerekét de most már nem, hiába pörgetem akkor se mozdul meg ha ki vesszem és csak üresen akkor sem, egyszerűen mintha ki lenne kapcsolva semmi se mozdul meg benne, a másik részében működik és ha 1 részét üresbe elindítom és a 2 része akkor működik de ha leállítom az 1 részét ismét meg áll a 2 része.
Eddig működött mindig.
5 CD-s részénél az a gond hogy be rakom a cd-t akkor ki írja no disc (nem mindig van) de ha kivesszem belőle a cd-t akkor meg azt írja benne van és jelzi mennyi zene szám van a cd-n pedig már nincs bent a lemez.
Teljesen nem jön ki a tálca sem meg ha megtolom akkor van hogy vissza jön, van hogy meg takarítottam a szíjat 1 napig bírta de volt hogy csak ki vettem és vissza rakta jó volt egyszer, utoljára megint meg mostam de semmit nem hatott.
Első körben szíjakat kéne cserélni. Elöregszenek, megnyúlnak.
Második körben a kazettamechanika valamennyi műanyag fogaskerekét végignézni, törést, repedést keresni. Gyakori hiba hogy elfárad a műanyag, megreped, és elforog a tengelyen.
De ha 1 kazetta részt play gombot nyomok hogyhogy működik 2 kazetta része?
Se tengely se görgő nem mozdul meg.
"De ha 1 kazetta részt play gombot nyomok hogyhogy működik 2 kazetta része?"
Ugyanaz a motor hajtja, a kazettamásolás miatt muszáj.
Nincs, pörgetni se tud.
Szilveszterkor még semmi baja nem volt.
Akkor kapcsoló érintkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!