150 000 ft-ig melyik a legjobb smart tv?
Figyelt kérdés
Minimum 80 cm es képàtlóval, egy nagyon fontos kritérium, hogy gyors legyen a menüje.Tudom sokat vàrok ennyi pénzért,de a lehetöségekhez mérten a legjobbat szeretném. Ha picit dràgàbb, de sokkal jobb valamelyik, azt is megfontolnàm. Elöre is köszönöm a vàlaszokat.2022. jan. 9. 13:57
1/2 anonim válasza:
Hisense.
Ár-érték arányban kiváló. Smart tv.
2/2 anonim válasza:
Saját tapasztalatom sajnos csak kèt kèszülèkkel van, az egyiket visszaküldtem ès lemondtam róla, az árát beszámíttattam egy másikba az emagnál. Hibás volt sajnos. De azt leszámítva gyönyörű kèpe ès aránylag gyors menüje volt. Strong SRT50UC6433 volt. Egyik hangkimenete sem működött csak a saját hangszórói ès naponta áramtalanítani kellett mert nem jött be rajta a net sehogy, egyik csatlakozóján sem. Aztán visszaküldtem, ès megbeszèltem velük hogy ha minden okè akkor ne vacakoljunk a pènzvisszaküldèssel hanem küldjenek egy másik kèszülèket helyette. Már több mint egy hónapja megvan ès az eddigi tapasztalataim alapján mondhatom hogy jól választottam. A Strongot 125 ezerèrt vettem. A mostani kèszülèk ami helyette jött egy HITACHI 50HAK5350 ès 140 ezer volt. Erről eddig csak jót mondhatok. A hangja sem vèszes. A kèpminősèg is gyönyörű, ès rengeteg módon formában testreszabható a hang ès a kèp is. Nèha èrződik egy kis akadás a menüben lèpkedèskor, de ezek ilyen minimális kb negyedmásodperces megállások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!