Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám összepárosítani...

Hogyan tudnám összepárosítani a két fülhallgatót?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy vezeték nélküli fülhallgatót (i12 TWS), viszont az a problémám vele, hogy a jobb és a bal oldalit külön-külön mutatja a telefon, és nem kapcsolódnak egymáshoz. Ha pedig mindkettőre csatlakozok, akkor is csak az egyik szól.

Próbáltam már egy csomó féle megoldást keresni a neten, bekapcsoltam, kikapcsoltam, 5-ször megnyomtam a gombját, 20 másodpercig nyomtam, stb.,de egyik sem jött be. Vártam is, hogy "megtalálják" egymást, de addig kerestek, ammedig ki nem kapcsoltak(közben kéken és pirosan villogtak szinkronban)

Nem volt egy nagy összeg, mert Aliexpress-ről rendeltem, de ez akkor is zavar, és szeretnék rá megoldást találni.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jan. 9. 11:43
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Reset funkciója nincs? Nálam akkor csinált ilyet, bár nem ez a márka, amikor a telefonra való csatlakozás gyorsabb volt, mint a 2 füles párosodása. Telefonnal azt csináltam, hogy eszközt töröltem, bluetooth ki, fülesek párosodtak és utána bluetooth be, eszköz csatlakoztatás és utána jó lett.
2022. jan. 11. 07:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de addig "keresték" egymást, qmíg ki nem kapcsoltak. Azért köszönöm :)
2022. jan. 16. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, találtál valami megoldást?

Hasonló problémával küzdök most (bár Lenovo HT08-cal)

2022. márc. 23. 22:51
 4/6 anonim válasza:
Hasonló a problémám TWS BHT F9 5 a típus.
2022. máj. 15. 15:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam semmi megoldást :/
2022. aug. 19. 10:32
 6/6 anonim válasza:
Én igen!..Először teszed be a két fülest, megvarom míg felismerik egymást, és csak UTÁNA kapcsolod be a Bluetootht. Persze van hogy így is szarakszik de nekem ez a módszer vált be... 4s voltam
2022. aug. 19. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!