Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox van ingyenes játékok...

Xbox van ingyenes játékok Live Gold nélkül ?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Xbox One X típusú konzolt.

Vannak ingyenes játékok mint pl a Fortnite..stb ezekkel ha szeretnék játszani szükséges hozzá a Live Gold tagság ? Vagy működik nélküle?

Mert a Fizetőshoz ha jól tudom kell és nélküle csak offline módban játszhatok ?

2022. jan. 9. 00:12
 1/6 Denta válasza:
100%
Nem Gold kell gold tagság, 2021 áprilisában bejött az úgy nevezett Xbox Silver(ha nem goldos vagy akkor alapból silveres nem kell külön állítgatni) szolgáltatás amely az ingyenes játékoknál engedélyezi az online lehetőségeket arany tagság hiányában is. Én személy szerint Warzone-nál vettem igénybe egy pár napra. Amit én bánok viszont hogy fizetős játékoknál viszont kell a gold az online módhoz.
2022. jan. 9. 00:30
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
PSen bezzeg az online cuccok feléhez nem kell
2022. jan. 9. 02:11
 3/6 anonim ***** válasza:

@ 02:11

Ps3-on esetleg még így volt. Azóta ps4-ps5-től rájöttek, ők is hogy mennyi pénztől esnek el így.

2022. jan. 9. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Játszottam már annk haveromnál PS4en és ugyanígy volt :) Nem volt előfizetése, de egy olyan játékban amiben nekem itthon Xboxon nem ment az online, neki a 4 játékmódból 2 ment
2022. jan. 9. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Melyik játék volt az?

Elvileg ugyanúgy működik a multi Xbox és PSen már tavaly tavasz óta. A Free to Play (F2P) játékok mint pl Fortnite, CODWarzone, Neverwinter, Halo Infinite (multi) stb szabadon játszhatók. A chatelés is ingyenes. Itt van a lista, nem én találtam ki. [link] (Eltart egy darabig mire betölt.)

2022. jan. 10. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Watch Dogs első része volt, de ez volt már vagy 2-3 éve
2022. jan. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!