Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bluetooth hangszóró miért...

Bluetooth hangszóró miért harapja le a szavak első néhány betűjét?

Figyelt kérdés
Először GPS kihangosítátra probáltam ki néhány éve de nem jött be, mikor megszólalt az első pár betűt mindig elhagyta. Később filmeznézéshez is használtam volna tv-vel de ott is előjött ez a jelenség. Ha van szünet a beszédben akkor elhagy pár betűt a szavak elejéről. Több hangszóróm volt már de ez a jelenség mindegyiknél előjött.

2022. jan. 3. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
lassabb adatátvitel, csúszó hang effektus stb. vezetékesnél nem igazán fordul elő ilyen.
2022. jan. 3. 16:35
 2/6 Vortrex ***** válasza:
Ha más a küldő készülék, akkor is? Bluetooth 4.0-ás eszközökön tapasztaltam ilyet, afölött (4.1, 4.2) nem igazán
2022. jan. 3. 16:56
 3/6 A kérdező kommentje:

A telefonomon amin csinálta 5.0 bluetooth van, a tvt hirtelen nem tudom, nemtalálom sehol hogy milyen van benne. De a hangszóróban 2.1-es van. Konkrétan ez az a hangszóró:

[link]

2022. jan. 3. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Két eszköz között annak a bluetooth-verziónak a teljesítménye érvényesül, amelyiké kisebb! A küldő eszközé hiába 5.0, ha a vevő eszköz csak 2.1-gyel tudja fogadni, de ugyanez fordítva is érvényes lenne, vagyis hiába lehetne 5.0-val fogadni, ha a küldés csak 2.1-gyel megy! És bizony 2.1 nem valami hipergyors verzió, így könnyen elmaradhat 1-2 pici tartalomrészlet!
2022. jan. 3. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

"A telefonomon amin csinálta 5.0 bluetooth van"

Nem számít.

Versenybicikli nem jó a szántásba.

2022. jan. 3. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Bluetooth 5.0 csak 4.0 és felfele eszközökkel kompatibilis magyarul alapból kompatibilitási gondjaid vannak. (2007 es technológia 2022 ben azért elég gáz)

Arról nem beszélve hogy BT 2.1 maximális bitrátája 2100 kb/s(valóságban ennél jóval kevesebb) ami nagyon alacsony, főleg ha több csatornás hangot akarsz átküldeni.

Szóval örülj hogy hangot képes egyáltalán átvinni, nem is értem miért árulnak ilyen eszközt még mindig, vegyél egy olyat ami legalább BT 4.0 val rendelkezik azzal nem lesz ilyen gond.

2022. jan. 4. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!