Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen, mi az a bluetooth-os...

Milyen, mi az a bluetooth-os fülhalgató?

Figyelt kérdés
Nem kioktatást , lenézést kérek! gondolom vezeték nélküli.nem használok okos telefont!mi kell hozzá, hogy használni tudjam? "buta" telefonom van,azon is vannak zenék, meg van rajta bluetoot, de eddig csak fotók átküldésére használtam.nem tervezek okos telefont venni, valószinűleg második nap földhöz vágnám!

2022. jan. 1. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Ebben az esetben ne vegyél ilyen fülhallgatót.

Amúgy jól gondolod, tényleg vezeték nélkülit jelent, annyi különbséggel, hogy van olyan fajtája, aminél a két egységet egy rövid vezeték köti össze. Aminél nincs ilyen, az True Wireless, vagyis 'valódi vezeték nélküli'.

Nem tudom, hogy egy régi telefonhoz milyen lenne, de gyanítom, hogy nagyon gyenge lenne a kapcsolat, és jó eséllyel szakadozna a lejátszás, már ha egyáltalán hajlandó csatlakozni hozzá a fülhallgató.

2022. jan. 1. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Igen nincs tajta vezeték, Bluetoothszal kapcsolódika telefonhoz
2022. jan. 1. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Na most kipróbáltam egy ős öreg Samsung GT-S5350est bluetooth-os fülessel.

Müködik.

2022. jan. 1. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden régi készülék támogatta a sztereo bluetooth átvitelt, szóval ennyi infóból nincs jó válasz.
2022. jan. 1. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!