Ps4 pro beszámítás (Konzolvilág). Mennyit adnak érte?
Figyelt kérdés
Helló, van dgy ps4 prom amit szeretnék váltani egy Ps5re.
Megéri bevinni a régi konzolt és azzal olcsóbban kihozni az újat?
Illetve mennyit adnak érte körülbelül? (1TB-os pro)
Csak hogy tudjam mennyi pénzt kell még mellé rakni.
Köszönöm
2021. dec. 29. 13:05
1/10 anonim válasza:
Felhívod őket és megkérdezed. Az a legbiztosabb.
De amúgy már lehet kapni az 5öt? Nincs készlethiány?
2/10 A kérdező kommentje:
Az lesz.
Szerintem be lehet rendelni, és majd ha lesz akkor... De nem tudom.
Még úgy se most tervezek váltani ha váltok egyáltalán
2021. dec. 29. 13:50
3/10 anonim válasza:
Már egyszer megválaszoltuk ezt a kérdést...
4/10 anonim válasza:
Attól függ, melyik verzió van meg. Az első szériás, aminek nagyon hangos a ventije, vagy az utána lévő, vagy a legújabb. Olyan 55-68e forint között mennek a beszámítási árak. Az első szériásnak a ventije már felpörög, mint az atom (pl God of War menüjében, már ott felszáll a gép) azért kb adnak 55.000 forintot. Nekem is annyiért számították be, amikor Ps5 vettem.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2021. dec. 29. 22:52
7/10 anonim válasza:
Szerintem semmit sem éri meg beszámíttatni sehol sem. Pofátlanul alacsony árat mondanak. a 150000 ft-s telefonom két év garival 50000 ft-ért szerintük.Inkább hirdetsd meg.
8/10 anonim válasza:
Hiába tépitek itt a szátokat. Gondolom addig írja ki ezt a kérdést, míg le nem írja neki valaki, hogy megéri a Konzolvilágnál beszámítattni.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg ezért kérdeztem, hogy saját magam igazoljam. Véletlenül sem azért, mert szeretnék olcsóbban konzolhoz jutni.
2021. dec. 30. 21:17
10/10 anonim válasza:
persze hogy kevesebbért számítják be, hiszen utána eladják
ha több pénzt akarsz a konzolodért, hirdesd meg. de ha igazából mindegy ez 15-20k, vagy nem akarsz vele vesződni, számittasd be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!