Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A játékok miért laggolnak...

A játékok miért laggolnak miközben töltőre van dugva a laptop?

Figyelt kérdés
Ha nincs töltőn rendesen futnak a játékok, viszont ahogy töltőre teszem laggolnak.Próbáltam már az energiagazdálokodás lehetőségeknél beállítani mindent, de nem sikerült.Egyéb ötlet? :C

2021. dec. 28. 13:31
 1/8 anonim válasza:
Vedd ki az akksit, és csak töltővel próbáld meg. Nekem megoldotta.
2021. dec. 28. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. dec. 28. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:

El ne aruld milyen gep, tul konnyu lenne.

De peldaul dell gepnel ha a centerpinen keresztul nem tudja azonositani a tolto mekkora teljesitmenyu akkor nem tolti az akkut es visszaveszi a cpu-t 0.5GHz-re.

De mivel nem irsz semmi konkretumot igy piszok nehez segito valaszt adni.

2021. dec. 28. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

“visszaveszi a cpu-t 0.5GHz-re”

Aha, ha ez megtörténne, akkor kapna egy szép kékhalált a Windows, mert 500Mhz-en a W10(de még a 8/8.1-7-Vista)nem fog menni, Max az XP.

2021. dec. 28. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, szervizeskent nem egyszer nem ketszer talalkoztam a problemaval, nezz utana es aztan okoskodj ha nem igy van.

Masreszrol semmi koze a frekvencianak a mukodokepesseghez. Lattal mar uj generacios mobilprocikat (laptopba valokat mielott nagyon okosan belekotsz) mikor az alaporajel 0.9 vagy 1.1GHz?

2021. dec. 28. 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

És te láttad már a Windows órajel igényét? Ha elfutna 500MHz-en a Windows 10, akkor egy 20 éves pentiumon is menne…

Microsoft Windows 10 System Requiements: 1 gigahertz (GHz) or faster CPU (Central Processing Unit)

Magyarul legalább 1GHz-es proci kell a működéshez.

2021. dec. 28. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hülye vagy te csak nem forogsz.

Lezártam a meddő vitát.

2021. dec. 28. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Pedig hármasnak igaza van, hiába vitatkozol kis gyökér.
2021. dec. 29. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!