A játékok miért laggolnak miközben töltőre van dugva a laptop?
El ne aruld milyen gep, tul konnyu lenne.
De peldaul dell gepnel ha a centerpinen keresztul nem tudja azonositani a tolto mekkora teljesitmenyu akkor nem tolti az akkut es visszaveszi a cpu-t 0.5GHz-re.
De mivel nem irsz semmi konkretumot igy piszok nehez segito valaszt adni.
“visszaveszi a cpu-t 0.5GHz-re”
Aha, ha ez megtörténne, akkor kapna egy szép kékhalált a Windows, mert 500Mhz-en a W10(de még a 8/8.1-7-Vista)nem fog menni, Max az XP.
Figyelj, szervizeskent nem egyszer nem ketszer talalkoztam a problemaval, nezz utana es aztan okoskodj ha nem igy van.
Masreszrol semmi koze a frekvencianak a mukodokepesseghez. Lattal mar uj generacios mobilprocikat (laptopba valokat mielott nagyon okosan belekotsz) mikor az alaporajel 0.9 vagy 1.1GHz?
És te láttad már a Windows órajel igényét? Ha elfutna 500MHz-en a Windows 10, akkor egy 20 éves pentiumon is menne…
Microsoft Windows 10 System Requiements: 1 gigahertz (GHz) or faster CPU (Central Processing Unit)
Magyarul legalább 1GHz-es proci kell a működéshez.
Hülye vagy te csak nem forogsz.
Lezártam a meddő vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!