Lolci kérdése:

Video lejatszo kütyü ami egyszeruen kezelheto lehet ilyet kapni valahol?

Figyelt kérdés

Egy borzasztó egyszeru ( maximum 4 gombos: stop elözo következö hangero funkcioval ellatot) video lejatszo képernyőt keresek. (Képernyő mérete nem számít) Elképzelésem szerint egy digitális képkerethez hasonlót keresek taviranyito menü meg minden nyavaja nélkül kepes legyen mukodni ami le tudna egy idős családtagomnak játszani videókat. viszont sajnos több funkcióba és gombok hasznalataba belekeveredne. Ami feltétel hogy memoria kartya vagy usb rol tudjon menni mivel par GB os videorol lenne szo. A tapellátás fajtája lényegtelen.

Lett volna otletem hogy egy foto albumba epitett kutyu amit ha kinyit elindul pl de ilyet nemtalalok sehol.

Köszönöm segitsegetek.

2021. dec. 19. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Várj akkor nem video lejátszót akarsz hanem digitális képkeretet, igaz?
2021. dec. 19. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ilyen dolgot szerintem nem csinálnak. Még a 40 éves videómagnókon is több gomb volt.

Talán valami tablet kellene amit be lehet állítani egy bizonyos appra hogy ne lehessen belőle kilépni.

2021. dec. 19. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Az egyetlen dolog amit el tudok képzelni egy hordozható DVD-lejátszó, ezeken van USB-port is, úgy látom, talán némelyiken kártyaolvasó is, bár én inkább olcsó tabletet vennék.

[link]

2021. dec. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!