Xbox360 12V hűtés módosítás?
Mivel elég jelentősen túlterheled...
Egyébként sem a teljesítményével van a baj, hanem a hangjával, na most ezen a feszültség emelés nem segít, és azzal, hogy a gép kikapcsolásával az is leáll. Az én hűtésmódosításom kikapcsolás után még három percig járatja a ventilátort.
Ha van rá gari nem tök mind1?
Amúgy nekem is volt Xbox360-om (golemkonzoltól) most PS3-van és az egy áldás, mert olyan halk hogy szinte észre sem veszem hogy megy a gép! Na már most nem Ps3 vs Xbox360 akarok kirobbantani! xD
Amúgy létezik egy jó kis ventilátor direkt Xbox360 ahol állítani lehet még a sebességet is!
Ezt ha beszereled és 12v megy ez is akkor is sokkal halkabb mint most a tied! Ha kíváncsi vagy nagyon rá Youtube megnézheted a különbséget! Csak az a gond hogy ha megbontod a gépedet akkor lőttek a garinak! :/ HA érdekel a ez a venti, akkor én a helyedben megkérdezném golemékat hogy ha hibás ne adj isten 3LED lenne a géped akkor az ilyen ventit nem e beleraknák! És utána megveszed ha belegyeznek!
Már eladtam, abból a pénzből+ráfizetéssel vettem PS3!
2009 dátum volt a gép ha jól tudom, fél évig volt nálam semmi baja nem volt! Heti 15-20 órát ment! A lényeg az hogy jó szellőző helyen legyen és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!