Hogy lesz jobb a zene minősége youtube-on? TV/AV erősitő optikaival vagy TV/laptop fülhalgató RCA?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 12:14
1/7 A kérdező kommentje:
javitom bocsi. nem tv/laptop. hanem AV/laptop
2021. dec. 18. 12:16
2/7 anonim válasza:
youtube-on sehogy, asszem a sima youtube legjobb esetben is kb. 256kbps mp3 minőségnek megfelelően streameli a hangot.
a másik, kicsit nehezen értelmezem, hangfalat használsz az erősítőn, vagy egy fejhallgató erősítőt kötnél optikai kábellel?
3/7 A kérdező kommentje:
okos tv-t optikaival a AV erősitőre. vagy laptop az AV re rca kábelen keresztül. Azt mondják,h az okos tv lebutitva adja a youtubeot.
2021. dec. 19. 10:13
4/7 anonim válasza:
én erről még nem hallottam, és mint mondtam, a youtube alapból buta minőségben adja a hangot.
5/7 A kérdező kommentje:
Vitatkoznék. agyonhallgatom a youtubeot. Vannak egész jó minőségben zenék.
2021. dec. 19. 10:50
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül csak az a kérdés, hogy a YouTube milyen minőséget használ, hanem az is nagyban befolyásolhatja a minőséget, ha valaki nem a YouTube által használt formátumban/minőségben tölti fel, ezért a YouTube átalakítja, ami közben romolhat a minőség.
Elég sok helyen foglalkoznak vele, hogy milyen minőség beállításokat érdemes használni, hogy a YouTube ne konvertálja tovább, ezzel ne rontson a minőségen...
7/7 anonim válasza:
5. Lehet, s valóban egy olcsóbb hangkártya, fülhallgató kombóval nem érzel különbséget. De majd egyszer hasonlítsd össze a Youtube-ot egy CD minőséggel egy drágább, komolyabb hifi jelenlétében, még csak vájt fülűnek se kell lenned, hogy halljad majd a különbséget, ég, s föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!