A Bluetooth fejhallgató le fog esni munka közben?
Figyelt kérdés
Egy gyárban dolgozom, fejhallgató, fülhallgató használata megengedett.
Viszont nem tudom, hogy érdemes-e beruházni rá, attól tartok, hogy a munka és rohangálás közben le fog csúszkálni a fejemről, amit majd mindig igazgatni kell. Bluetooth fejhallgatóm még nem volt, így nem tudom mennyire zavarna a munkában.
Érdemesebb lenne inkább Bluetooth fülhallgatóra (pici agybadugós) beruháznom?
2021. dec. 18. 09:48
1/1 anonim válasza:
Hát fejhallgató egy gyárban nem túl szerencsés mert az tényleg le tud esni a fejedről.
Régen mikor még gyárban diákmunkáztam akkor nyakbaakasztós agybadugós bluetooth fülhallgatót használtam, mert bennemaradt a fülemben, ha beszéltek hozzám akkor a nyakamon lógott addig. Plusz mivel nem volt kábele ezért nem rántottam ki a telefont a zsebemből(és fordítva)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!