Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség a LG 50NANO753P...

Mi a különbség a LG 50NANO753PR és az LG 50NANO753PA tv-k között, mit takar a PR és a PA megjelölés?

Figyelt kérdés

Az LG oldalán a két tv-re lekértem az összehasonlítást, de az jött ki, hogy mindenben azonosak.

Az Árukeresőn a Termékleírásokban annyi +infót találtam, hogy a PA végződésűekben eggyel több HDMI (4db) és USB (3db) csatoló van. De ez ellentmond az LG weboldalán írtaknak, mert ott az volt, hogy mindkettő tv-ben ugyanannyi a HDMI (3db) és az USB (2 db) csatolók száma.

Szóval tanácstalan vagyok.

Van itt valakinek ilyen tv-je? PA-s vagy PR-es végű?

50"-os vagy 43"-os.

Mit lehet tudni róluk?

Mire használja, mennyire elégedett vele?

Mi az ami esetleg nem tetszik benne, amivel nem elégedett?

#előny #LG 50NANO753PR #LG 50NANO753PA #LG 43NANO753PR #LG 43NANO753PA #PR vs. PA
2021. dec. 16. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor bennem ilyen összehasonlítási dolog felmerül, akkor nekiállok keresgélni.

Gyakorlatilag mindkettő jó LCD TV, de igazából van sokkal magasabb, sokkal jobb kategória. Kérdés miről váltanál. Egy Oledet semmiképp sem válts le ezekre, de egy régebbi FULL HD alapkategória helyett teljesen jók.

2021. dec. 18. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen problémákkal nem javaslom hogy bármit is vásárolj.
2021. dec. 19. 09:36
 3/4 A kérdező kommentje:

#1:

"Amikor bennem ilyen összehasonlítási dolog felmerül, akkor nekiállok keresgélni."

Én is ezt teszem és tettem ebben az esetben is, de semmire nem mentem. Nem az lenne a lényeg, hogy minél több adathoz jussak (ezekkel tele van az internet), hanem hogy valós, hiteles adatokat találjak. Ezért kezdtem az LG oldalán. Arra gondolván, hogy "Mi lehetne hitelesebb, ha nem a gyártó saját weboldala."

Persze lehet, hogy nem elégséges adatkereső hozzáállás csak rákkantintani a kinézett termékekre és összehasonlításba tenni őket, hanem mélyebben kellene beleásni magát valamilyen belső oldalakba.

#2:

A válaszod fejlécében lévő zöld pipák számából ítélve hasznos, segítő válaszokat szoktál adni. Ennek most ellent mondani látszik, amit nekem ide vetettél.

Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor miért pazarlod az idődet ilyen semmitmondó hozzászólásokra?

Nem az volt a kérdésem, hogy "Szerintetek problémás vásárló vagy-e, ha konkrét információkat szeretnék megtudni számomra érdekes termékekről?"

2021. dec. 19. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
"vagy-e" helyett "vagyok-e"
2021. dec. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!