Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az új iPod...

Mi a véleményetek az új iPod nano touch-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Azért írtam hogy nano touch, hogy tudjátok miről van szó.

Ugye most jelent meg az új ipod nano. Szerintem túl sok értelme nincs. Vagyis úgy kellett volna, hogy ez az új iPod Shuffle, és adnák olcsóbban. Mert semmi értelme egy új shuffle-nak, meg egy ipod nano-nak, ami igazából semmiben sem különbözik már a shuffle-tól, csak van benne érintőkijelző, meg tudsz fotókat nézni. ÉN az apple helyében nem hoztam volna ki új nano-t, ha ennyire nem bír mit kitalálni, akkor ezt berakja shuffle-nek, olcsóbban, és nem hoz ki új nano-t. A régi nano az még jó, 2,4" kijelző, meg kamera, meg videókat is tudsz nézni, de ezen már semmi, még videót sem tudsz nézni meg semmi. Csak fényképet az 1,5"-s kijelzőn. Azzal sokra mész. Meg ez az érintőkijelző sem mindig túl praktikus, mert sok helyen gombokkal sokka legyszerübb vezérelni, pl. a hangerőnél egyszerübb feltekerni, mint nyomogatni a koszos kezeddel a kijelzőt. Meg még lehet rá mondani példákat. Szóval szerintem nem volt valami jó ötlet kihozni egy ilyen ipod nano-t, ami drágább, és kevesebbet tud mint a régi. Én az apple részéről baklövésnek könyvelem el. Mondjuk lemehetne 15-re a régi ipodé, és akkor talán vennik is, mert annyiért megéri :D:D De ilyen soha nem lesz. Akkor azt kérdezném hogy mi a ti véleményetek? Szerintetek jó ötlet, vagy baklövés?

2010. szept. 6. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én sem igazán értem ezt a lépést. Az érintőképernyő alapjában véve jó ötlet, de szerintem kicsit nagyobb méretben kellett volna csinálni, mert így, ha megfogod, a fél képernyőt eltakarod az ujjaiddal, és könnyen kieshet a kezedből. Valamint nem kellett volna kivenni funkciókat, amik korábban benne voltak (videó felvevés/lejátszás, játékok). A hangerővel kapcsolatban igazad van, bár lehet a fülesen levő gombokkal is szabályozni. Szóval összességében nem tudom mit gondoljak, az érintőképernyő rendben van, de nem ilyen kicsi méretben. Ha valaki érintőképernyőt akar, akkor Touch-ot vesz vagy iPhone-t, nem ilyen mini kijelzős cuccot.
2010. szept. 6. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szerintem nagyon aranyos egy kis zenelejátszó.De azért az érintőkijelző nem volt a legjobb döntés tőlük.Meg inkább adtak volna neki is egy új nevet, mert a korábbi Nano változatban rengeteg jó dolog volt, míg ebben gyakorlatilag "lebutították"
2010. szept. 6. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom de nekem nem jön be... Megtarthatták volna a 4g és az 5g formát. De az új Touch kegyetlen!!! dögöljek meg de venni fogok egyett. :D
2010. szept. 7. 05:06
 4/5 A kérdező kommentje:
minek veszel ha nem jön be? :D akkor már inkább a régi nano, olcsóbb is, okosabb is, jobban kezelhető, és vékonyabb sokkal, meg könyebb. EZ meg kicsi :D szal igazából mind1. :DDE sztem jobb az 5 gen.
2010. szept. 8. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
ja bocs félreértelmeztem :D a touch 4g. jó ok :D Ja az jó, de elvileg nem az a kijelző van benne mint az iphone 4-be, hanem kicsit gyengébb. De attól még jó. Mondjuk én samsung wave-t vettem, ugyan úgy 1 GHz, super amoled, csak 3,3", de az pont elég nekem, meg HD kamera ugyan úgy. de ja jó ez az új touch, 7 mm vékony :O, azért az is durva.
2010. szept. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!