Milyen elérhető árú okosTV-t érdemes venni?
A fő szempontok az, hogy menjen rajta a Netflix, YouTube, HBO Go, Spotify és lehessen vezeték nélkül, egyszerűen telefon és számítógép képet ráküldeni.
80 cm-eset keresek, 32".
Kb 100 ezer forintig keresnék, de persze ha van olyan, ami minimálisan több, de ár érték arányban verhetetlen, akkor rugalmas vagyok.
Sajnos nem értek hozzá jobban, mint egy átlag végfelhasználó, ezért kérek segítséget.
Ami esetleg még szempont lehet, hogy mozgatja a fantáziám az Android TV. Erről is várok véleményt. Persze nem ragaszkodom hozzá, ha más jobban megéri.
Bármelyik TV gyártómárka pl Lg smart TV je jó. Javaslom az anyagi keret felső részében keresgélni.
LG nek saját smart rendszere van.
Samsungnak is saját van.
Többiek AndroidTV -t használnak.
Szerintem 100 környékén egy Full HD -s LG vel jársz a legjobban.
pl:
Elnézést, ha nem a neked tetsző terminológiát használtam.
Azért nem hasznos számomra a két belinkelt oldal, mert a böngészés ellenére is örülök neki, ha valaki tud saját tapasztalaton alapuló véleményt alkotni, esetleg az alapján tanácsot adni.
Mint ahogy az az oldal böngészésre való, talán nem baj, ha én meg kérdezek valamit GYK-n :-)
Köszi a többieknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!