Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sikerült rc racing-nél találko...

Sikerült rc racing-nél találkozott már valaki az alábbi hibával?

Figyelt kérdés

Egy Siku rc Racing piros audi a bekapcsolás és a távirányítóval való kapcsolódás után elkezdi az első kerekeit jobra-balra rángatni. Kanyarodás valamint ha lerakom az asztalra, és elindítom, akkor is folyamatosan ezt csinálja. Mi lehet a baja? Csatoltam egy videót is, aol látszik, hogy egy másik távirányítóval is kipróbálom az autót, de ugyan azt csinálja, ezek szerint a kocsival lehet gond. Beázhatott? Vagy érintkezési hiba lehet? Az akku fel van töltve, és egy másik akkuval is kipróbáltam. Érdekes. Valaki találkozott már ilyesmi hibával? És ha nincs rá magyarázat van a Bács-Kiskun megyében, vagy közel hozzá valami szervíz, ahol megnéznék?

[link]

2021. dec. 13. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Mintha az első kerekek szervója kapna áramot üresben, ebből én a vezérlő IC-re tippelek. Ha te nem értesz hozzá akkor műszerésszel nézetném meg a vezérlőt. Sajnos Bács-Kiskun megyében nem tudok ilyeneket.
2021. dec. 13. 14:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Valami útmutatót tudtok ajánlani, ami alapján ki tudom cserélni a hibás alkatrészt, vagy meg tudom javítani?
2021. dec. 13. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!