Amazon Kindle vagy Pocketbook a jobb választás?
Én Kindle párti vagyok, de ha nem tud angolul, akkor neki a Pocketbook lesz a nyerő.
Mindkettőből van több modell a belépő szinttől a nagyon drágáig.
Ami szempont lehet:
- Kellenek-e lapozó/menügombok, vagy meg tud barátkozni anyukád a teljes érintőképernyővel?
- Olvas e képregényt vagy képesújságot, grafikákkal bíró szakmai irodalmat, stb., ez esetben a nagyobb felbontást kell szem előtt tartani.
- Fenti kapcsán: az ilyen fájlok nagyobbak, szóval akkor a nagyobb tárhely is szempont lehet.
- Akarsz e háttervilágítást (én erre mindenképp azt mondanám, igen, esti olvasásnál nagyon hasznos).
- A fentihez kiegészítés: drágább modellek már bírnak melegfény-rendszerrel is, nem létszükséglet, de van, aki esküszik rá.
- Fontos-e az eszköz vízállósága?
Az akksi ezeknél - a kezdeti bejáratódást követően - hetekben mérhető, mivel csak lapozásnál frissítik az oldalt, nem sok energiát fogyasztanak. Persze ehhez az is kell, hogy a wifi legyen kikapcsolva, ha nem szinkronizál vele, mert az leszívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!