Hogy kell újrapárosítani a fülhallgató két tagját? Részletek lent..
Vettem egy Trust Primo Touch Bluetooth Headset-et. Kipróbáltam, párosítottam a telefonommal (Samsung), tökéletesen szólt mindkettő.
Aztán odaadtam a férjemnek, aki úgy hozta vissza, hogy csak a bal oldali szól, a jobb nem. Azóta bármit csinálok, nem szól, érintésre reagál, le tudom állítani vele a zenét, tudok léptetni csak hangja nincs. Arra gondolok, hogy a két füles "veszítette el" egymást. Hogy lehet újrapárosítani?
A hivatalos oldalon kétféle megoldást írnak.
1. Egyszerre vedd ki mindkét fülhallgatót a tokból úgy, hogy a többi eszközön kikapcsolod a bluetoothot, tehát ne tudjanak csatlakozni semmire a fülhallgatók. Majd pedig ha a jobb oldali fülhallgatót kétszer megnyomod, akkor újra keresi a bal oldalit.
2. Tedd vissza mindkettőt a tokba és várd meg, míg teljesen feltölt, majd itt is kapcsold ki a bluetoothot a többi eszközön és felejtesd el a fülhallgatókat az eszközökkel. Vedd ki csak a bal oldali fülhallgatót és párosítsd egy eszközöddel. Ha sikeresen párosította, utána vedd ki a jobb oldalit is. Ha minden jól megy, akkor automatikusan megtalálják egymást.
Nekem nincs ilyen fülhallgatóm, így nem tudom melyik mennyire válik be, de remélem sikerül megoldani a problémát.
Ugyan ezeket próbáltuk és semmi.
A barátom vagy 10 módszert próbált ki és semmi.
Így arra jutottunk, hogy holnap még mfgpróbáljuk, és ha úgy sem működik akkor megy vissza a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!