PS 4-et használtam mennyiért éri meg venni maximum?
Légyszi ne mondjátok hogy attól függ nekem mennyit ér meg. Első konzolom, nem nagyon tudom mennyi az az ár/érték arány amitől kb megbízható a dolog. Mert láttam 30-ért is állítólag hibátlan állapotban, de láttam ugyanakkor 70-ért is hibátlan állapotban. Zsákbamacska tudom, de honnantól hezdődik az a használt ár amitől hihető hogy hibátlan??
És esetleg oldalakat kérhetek (A jófogáson kívül) Ahol árulnak jó árban használt PS4-eket?
nem értek egyet #8
nekem 1 terás slimem van. minden fut rajta, FullHD-ig bőven elég
cserében kevesebb fogyaszt és olyan halk, hogy szinte nem is hallod hogy be van kapcsolva.
Srácok, láttam PS4-et eladóba 45k-ért (1tb) 2 karral és 1 dupla kartöltő állomással.
De viszont ahogy észrevettem az Xbox one/s széria valamivel olcsóbban van meghirdetve. Láttam 30k-ért is ugyanezzel a felállással mint a PS.
Szerintetek? Nekem olyan sok külömbség nem tűnik fel a 2 konzol között. Vagy rosszul tudom? A felbontás az nekem teljesen 8 mert csak 1080p-s TV-m van
13/13 jó gondolat, illetve mivel szeretnéd tolni?
használt lemezes játékok?
xboxnak az előfizetése drágább 4200/hó, cserébe itthon is elérhető 420 játék.+havi játékok.
psnél ps now euban van, nálunk viszont nincs így hiába "800+ játék"
előfizetés olcsóbb akciósan 1000/hó, amivel jár multi és havi 2 játék.
Vannak játékok cross playel mint az Outriders, inkább döntő hogy haverok mivel vannak. Ill te akarsz e exlcusiv játékokkal játszani mint Ghost of Tsushima.
Régebbi exclusivok sorra jelennek meg PCn és xboxon is mint pl crash bandicoot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!